MENÚ DEL DIA
DIMECRES 10 DE ABRIL
PRIMERS….
-Mesclum d’amanides amb tonyina en escabetx i fruita
-Fideua de esparrags i butifarra negra
-Salpicon de cigrons fred i verdures
-Tartar de tomaquet amb mozarella fresca
SEGONS….
-Garro rostit en baixa temperatura
-Hamburguesa a la plancha amb formatge de cabra
-Arros caldos de marics individuak tradicional
-Tires de sepia saltejades amb all i perejil
POSTRES
Veure la carta de postres
Aigua o copa de vi (1 ampolla
cada 4 persones) o cervesa o refresc
PREU
14.95€ (IVA inclòs)
MENÚ DEL DIA
DIMECRES 14 DE FEBRER
PRIMERS….
-Pèssols estofats amb embotit ibèric
-Carpaccio de tomàquet amb tacs de formatge
-Arròs cremòs de bolets amb formatge rallat
SEGONS….
-Hamburgues a la plancha amb pebrots del padron
-Filet de porc a la plancha amb guarnició
-Salmó a la plancha amb crema de pastanaga
-Fideua marinera tradicional individual
POSTRES
Veure la carta de postres
Aigua o copa de vi (1 ampolla
cada 4 persones) o cervesa o refresc
PREU
14.95€ (IVA inclòs)